Na Karmeli 1457, Mladá Boleslav  /  27. 11. 2019

Kyberstoč na ŠKODA AUTO VŠ

Informace o události

ŠKODA AUTO Vysoká škola společně s Českomoravskou společností pro automatizaci zvou všechny studenty středních škol, pedagogy i zájemce z řad veřejnosti na finální kolo soutěže, která se uskuteční v inovační laboratoři InnoCube v prostorách ŠKODA AUTO Vysoké školy!

ŠAVŠ se stala hlavním partnerem a organizátorem přehlídky studentských projektů s názvem KYBERSTOČ. Tato soutěž přináší středoškolákům možnost prohloubit praktické dovednosti a ukázat inovativní nápady v oblasti automatizace, mechatroniky, kybernetiky, softwarových systémů, elektrotechniky a příbuzných oblastí.

Spojení soutěže KYBERSTOČ a ŠAVŠ není náhodné, škola totiž připravuje zcela nové, technicko-ekonomicky orientované studijní programy, jejichž součástí budou předměty zaměřené na oblast automatizace, mechatroniky, kybernetiky, softwarových systémů či elektrotechniky. Nově připravovaný studijní program Průmyslový management přináší studentům jedinečnou možnost získat teoretické znalosti i praktické zkušenosti v těchto oblastech, díky kterým se mohou lépe uplatnit na trhu práce, a to jak v automobilovém průmyslu, tak mimo něj. ŠAVŠ také reaguje na měnící se potřeby zaměstnavatelů v dynamicky se rozvíjejícím odvětví průmyslu a informačních a komunikačních technologií nově připravovaným studijním programem Podniková ekonomika a manažerská informatika.

Na program Podniková ekonomika a manažerská informatika se mohou zájemci těšit již od zimního semestru akademického roku 2019/2020. Více informací najdete již brzy na našich webových stránkách, nebo přímo na studijním oddělení.

Pozvánku na finále soutěže Kyberstoč naleznete zde

Podobné události

Všechny události

Chybí tu událost, která by nám
neměla uniknout?

Dejte nám vědět na e-mail info@s-ic.cz